Masu senkun kasvaa

Nyt on paino jo noussut noin 800g ja masu senkun kasvaa ja alkaa jo selkeästi hieman rauhoittamaan neidin menoa. Neiti kiertää jo suosiolla kiipeilypuureittiä kirjahyllyn päälle, eikä tee enää isoja loikkia suoraan kirjoituspöydältä katon rajaan.

Tällä kertaa onkin hieman vaikeampaa arvioida tuota tiineyden kestoa tarkasti, kun todella tuon edellisen kerran jälkeen tuo pikkupariskunta on päättänyt harrastaa sekstailua muutenkin kuin Yanishan kiimaaikoina.

Suuri yllätys on ollut itselle, että nyt tiineysaikana lukuunottamatta ihan alkua on antanut Balamutin astua melkein päivittäin :O... eli eipä nuo kissatkaan ihan pelkästään vaistojen varassa toimivia ole ;).

Nyt pitääkin sitten miettiä tuota, viekö neitiä ultraan vai ei... olen hieman kahden vaiheilla. Toisaalta ultra on turhaan vain oman tiedonhalun takia ja turha riski altistaa tiineenä olevaa eläinlääkärissä "pöpöille". Toisaalta kun itsekin ensikertalainen näissä asioissa, niin olisi myöskin hyödyllistä tietää pentujen määrä ihan että tietäisi syynnytyksen aikana onko jokin vikana ja tietysti voivatko pennut hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti