Pentuset sen kun kasvaa ja ulkomaailmakin jo kiinnostaa

Pennut ovat siis tuon aamun jälkeen laajentaneet maailmaansa. Uskomattominta on ollut, että kun herätyskello soi ja vaikka ei itse vielä olisi edes silmiään avannut, niin pennut kiipeävät sänkyyn :). Eli paras olla varovainen käänteissään kellon pirahtaessa.

Aloin jo melkein huolestumaan, kun pentuja ei ole ruoka kiinnostanut pätkääkään ennen tätä päivää, vaikka olen ruiskulla A/D syöttänyt viikon päivittäin ja kun pari viimeistä päivää tarkkojen painojen saaminen on välistä mahdotonta, kun pennut eivät vaan pysy paikallaan... Tätä ennen kyllä painot ovat nousseet tasaisesti ja jopa roimasti tuon A/D syöttämisen seurauksena, joten onpa tuota maitoakin tuntunut piisaavan. Tänään kuitenkin Rääpäle ja Riepu innostuivat nuolemaan ruokaa jo muutenkin ja suorastaan odottivat ruiskua suuhun, siitä kun sai pöperöä nopeammin, Rontti taasen ei yhäkään innostunut.

Emo jo tyytyy pääosin vahtimaan pentusten tutkimusretkiä, mutta kun meno äityy liian hurjaksi(kaikki vipeltää eri suuntiin, niin ettei pysy perässä), niin pistää välistä pennuille jöötä ja kantaa pesään vastusteluista huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti