Pennut 4 vk

... eikä edes kuvia luvassa :(, meitin kamera taitaa olla rikki. Katsotaan jos saan tuolla miehen kamerakännyllä  napsittua jotain.

Nyt uskallautdutaan jo porukalla välistä tutkimaan maailmaa, yleensä vain silloin, kun minä olen paikalla :). Töpö on ahkerin ja uteliain maailmanmatkaaja, seuraavana Suora-tytsy ja Koukkukin on päässyt reissujen makuun. Pennuista isoin jumbo viihtyy välistä yksistäänkin pesässä eikä niin välitä seikkailuista, vaikka välistä lähtee kavereidenkin mukaan.

Ruokakaan ei ole yhäkään alkanut kiinnostaa, tosin miksi kinnostaisikaan, kun kerran mamman tisusta riittänyt murkinaa, Eiköhän se kohta, nyt jo välistä menevät mamin viereen pällistelemään, kun mamma tankkaa. Pentuhiekkeiksellä käyvät välistä nyt tonkimassa, mutta ei ole ollut sillekään vielä tarvetta eli ei bongattuja asioita.

Chayalla on ristiriitainen rooli nyt, välistä selkeästi on pikku mamman apuri ja pisittää ja pesee pikkuveikkoja ja siskoa sekä on apuna vahtimassa tutkimusmatkoja.... mutta sitten taas välistä intoutuu leikkimään ja otteet on hieman liian rajut... samoin Chaya on päässyt myöskin taas ihan tisuvaaaviksi myöskin välistä. Yanisha jopa tuntuu tarvoavan Chayalle välistä, joten ilemeisesti on apua tuosta, kun tisut liian täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti