Pennut on taas tynnyrissä...

 Meidän Yanisha mamma se ihan käytännössä haluaa kasvattaa pentunsa tynnyrissä :D.

Emäntä alkoi liikaa ilmeisesti mamman mielestä kiirehtimään asioita ja päätti muuttaa pennut tuonne edellisestäkin pentueesta tuttuun kiipeilytynnyriin, kun hänen mielestään ruoka ja vesikipot ei vielä pentujen lähelle kuulu saatika pieni hiekkaloota... kun ne poisti ja vaihtoi tynnyrin tuon pienen aiemmin esiintyneen kiipeilypuun tilalle niin taas kelpasi.

Siinä ei ollut Yanishan mielestä mitään vikaa, että laatikko vaihdettiin jo tuota ennen nailon häkkiin, joka hieman tilavampi kuin entinen loota. Emäntä kun ajatteli, että sinne mahtuu sitten muona ja vesikipot, jos vaikka innostuisivat pentuset niistä, mutta tämä ei sitten ollutkaan ok. Mössömuonaa olen yrittänyt maistattaa suoraan suuhun, mutta vielä ei ole kovin innostuttu.

Töpö on pennuista ainoa tähän asti, joka on siis ihan omintoimin jo käynyt tutkimassa ulkomaailmaa, muut pysyttelevät pesässä, mutta siellä käykin jo sitten kova temmellys välistä ja siis päässeet myöskin tuohon kiipeilyn makuun kunnolla tuolla tynnyrillä :). Suora-tytsy tulee myöskin mielellään heti ulos, kun olen lähellä. Koukku ja Jumbo(ent. Suora-poju) taitavatkin sitten olla tosi mammanpoikia, lähinnä painivat keskenään ja viihtyvät mamman tisulla.

1 kommentti: