taas on yksi joukosta poissa

Eli Jumbo-poitsu muutti eilen uuteen kotiin. Jumbolla on uudessa kodissa eläinkamuna koiruus, mikä hieman jännitti itseä, kun ei kokemusta koirien ja kissojen totuttamisesta toisiinsa.

Yön oli Jumboa hieman jänskättänyt uudessa paikassa, mutta oli aamulla rohkaistanut ja pienten tutkimusretkien jälkeen mennyt jo uuden omistajan luo puskemaan :).

Myöskin koiraan tutustuminen on alkanut lupaavasti, vaikka liian lähelle ei päästä eli kumpikaan ei ole yli-innostunut tai stressaantunut, mikä on kuvasta hyvin nähtävissä :)


Jumbon pesuhetki
paikkoja tutkitaan myöskin innollaHyvin ristiriitaisi tunteita herättää tämä pennuista luopuminen. Tosi haikeaa ja onhan niitä ikävä, mutta sitten taas tulee todella iloiseksi aina näistä uutisista uusita kodeista ja kuinka kisuilla menee hyvin :).

Milasta ja Kafkastakin on kullemma tullut jo ihan parivaljakko  eli hyvin nopeasti pennut sopeutuvat toisiinsa :).

Koukun ja Dinon(Töpö) saankin sitten pitää vielä luultavasti parisen viikkoa, ovat menossa ensi viikon lopulla pallien poistoon ja muuttavat uusiin koteihin luutavasti siitä seuraavan viikonloppuna. Nyt täytyy vain ottaa kaikki ilo irti näistä viimeisistä viikoista noiden parin jäljellä olevan viikarin kanssa.

Kuvia on tullut itesekin napsittua ja varmasti tulee tihenevällä tahdilla viimiesten viikkojen aikana, olen vain ollut laiska niitä siirtelemään koneelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti