Pentusten kuulumisia uusista kodeista: "Koukku"

Onpas ollut pitkä tauko blogin päivittämisessä. Tarkoituksena oli siirtää omien kissojen tapahtumat omaan blogiinsa ja jatkaa tänne pentusten kuulumisia, mutta kun se on aina vaan siirtynyt ja siirtynyt, niin ei ole tullut päiviteltyä sitten mitään.

Koukku oli nuorimmista pennuista se, joka olisi jäänyt kotiin jos joku olis jäänyt, oli oikea sylihiiri kehräilijä :). Melkeen tulee itsellä tippa silmään...sekä haikeudesta, että ilosta, kun kaikki on pojalla hyvin ja on hyvässä hoivassa.

Lenni("Koukku") muutti ainoaksi kissaksi lapsiperheeseen. Uudessa kodissa on ollut kuitenkin hieman arka vieraille, mutta on sopeutunut hyvin lapsiin ja Lennillä onkin tapana käydä "nukuttamassa" lapset ja palata sitten aikuisten pariin. Erityisen läheiset välit Lennillä on vanhemman tyttären kanssa. Lenni on päässyt myöskin ulkoilemaan valjaissa vanhemman tyttären kanssa.
Lenni on alkanut kuulemma  juttelemaan enemmän viimeaikoina, mikä ei ole kyllä mikään ihme, jos kun vanhempia kuuntelee :).

Herran herkkua ovat erityisesti kastikeruoat ja hyytelöversiot eivät uppoa. Suljetuista ovista Lenni ei tykkää vaan haluaa päästä liikkumaan vapaasti. Erityisesti Lennin mieleen ovat ponnarit ja viemärin kannet :D. Lenni tykkää myös mielellään mennä saunan jälkeen lauteille lämpöiseen makoilemaan.


 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti