Pentusten kuulumisia uusista kodeista: "Suora-tyty"

Mila oli nuoremman pentueen ainoa tyttö ja ensimmäinen uuteen kotiin muuttaja. Mila muutti lapsiperheeseen  ja eläinkaverina sitä oli odottamassa aivan himpan verran vanhempi toinen tyttöpentu.

Mila on ilmeiseti tullut äitiinsä ja siitä on tullut pikku diiva prinsessa, vaikka välistä kaverin kanssa järjetetäänkin myös raivorallisessioita.

Mila on tarkka ihmisistään ja siitä kenelle jakaa huomiotaan, mutta niille valituille onkin sitten ylitsevuotavaisen hellä ja rakastettava ja viihtyy erittäin hyvin sylissä ja kainalossa. Milan suosikki on perheen nuorin poika, jonka Mila käy laittamassa nukkumaan eli menee viereen kunnes nukahtaa.Milalla on myöskin tapana käyttää ääntään komenteluun, jos ei hänen arvoaan muuten huomioida. Ruokakupilla Mila on valikoiva, raakaruoat kyllä uppoaa, mutta muista on hyvin tarkka mikä kelpaa. Äitinsä tapaan Mila ei myöskään tykkää vedestä eikä halua kastella tassujaan.

Kissoista on kuitenkin tullut innokkaita saunottelijoita eli saunan lämpö houkuttelee ja siellä on mukavaa loikoilla.Mila on painoltaan suunnilleen äitinsä painoinen ja myöskin rakenteeltaan siro ja jäntevä niin kuin äitinsä, vaikka turkki onkin hieman tuuehamman laatuinen.

Kuulostaa siis siltä, että Mila on pennuista tullut eniten äitiinsä niin luonteeltaan kuin rakenteeltaan.

Milan isosiskot Chaya ja Rilla ovat rakenteeltaan rotevampia ja luonteeltaankin hieman höselömpiä.

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Ajattelin kommentoida suoraan tähän uusimpaan päivitykseen. :)
  Löysin blogisi pari päivää sitten ja innostuin siitä aivan suunnattomasti. Jos Kissaliitosta kysytään, niin tällainen kotikissojen pennutushan on lähes tulkoon rikollista, mutta itse en voinut olla ihastumatta blogiisi ja ajatuksiisi.

  Lueskelin noita vanhempiakin kirjoituksia ja ilmeisesti olet saanut jo kaksi upeaa pentuetta maailmalle? On ilahduttavaa nädhä, miten olet tehnyt "kaikesta julkista". Olet laittanut ylös ruokakustannuksia ja muitakin kustannuksia. Rotukissoissa on valitettavaa se, että lähes tulkoon mikään ei ole julkista. Jos itse kysyy, niin sitten saa ehkä vastauksen. Mutta esim. kissan hintaa kysyessä ei koskaan tiedä, millaisen vastaanoton saa - ja hinta nyt on kuitenkin aika olennainen asia kissaa ostettaessa. Vaikka sillä hinnalla ei niin sanotusti väliä olisikaan.

  Projektisi on hieno ja luin kirjoituksia mielelläni. Enkä voi olla kehumatta pentujen ulkonäköä. Ja yleensäkin kaikki kissasi ovat todella edustavan näköisiä. ;)

  VastaaPoista
 2. Unohdin lisätä äskeiseen kommenttiin vielä: olisi kiva, jos pystyisit laittamaan kommentointimahdollisuuksiin vielä sellaisen mahdollisuuden kuin "anonyymi" tai millä nimellä sitä kutsutaankaan. Kun nyt tarvitaan google-tiliä tai vastaavaa, että pääsee ylipäätään kommentoimaan blogiisi. :)

  VastaaPoista
 3. What a cute kitten you have, so adorable! I love the photos you took of him, thanks for the share. Hope you have a wonderful rest of your day, keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista