Ihmeiden aika ei ole ohi....

Yli puolitoista vuorokautta ensimmäisen pennut syntymästä ja yli vuorokausi edellisestä pennusta pallosta purkautui vielä yksi jalkapalloilija. Olin siis oikeassa, että siellä masussa vielä jotain tuntui ja pelkäsin itse, että sinne onkin sitten jäänyt jotain ylimääräistä ja lääkärireissu edessä, kun ei pentuakaan kuulunut. Felinasta sanoivat, että ei kannata lääkäriin lähteä, jos ei todella näytä olevan isompaa hätää.

Viime yö oli yhä levoton ja herättiin kaksi kertaa siihen, että Yanisha oli kiikuttanut yhden pennun meidän sängyyn. Muutenkin minulla oli kyllä kello soimassa siihen, että varmistan että kaikki hyvin ja laitan pennut maitobaarille. Lisäksi aamulla kakkasi miehen jalalle sängyyn(ilmeisesti luuli pennun olevan tulossa, näin pääteltiin myöhemmin). Yanisha ei todella ole koskaan tehnyt pissoja eikä kakkoja laatikon ulkopuolelle ja tekee nekin eri laatikoihin.  Levottoman yön jälkeen minä siis nukuin univelkoja pois aamupäivällä vielä.

Tällä välin Yanisha oli pyöräyttänyt pesään yhden lisää ja tällä kertaa hoitanut kaiken esimerkillisesti ihan itse.
Yanisha oli halunnut huoneesta ulos hetkeksi ja mies tuli sanomaan, että olit oikessa.... siellä on yksi lisää. Pesässä oli pesty pentu jota muut pennut jo lämmittivät kasassa ja ylpeä äitikin palasi samantien hoitamaan pentuja. Nyt alkoi olla jo tappelua maitohanoista....

Synnytyksestä kertoi lähinnä vain pieni märkä läntti peitossa ja tietysti tuo uusi pieni ihme, joka on todella paljon isompi kuin muut pennut.

1 kommentti:

  1. Kyllä teillä on ollut siellä aikamoista menoa synnytyksen kanssa ja pitkään ! Onnea pikkuisista :)

    VastaaPoista