Pentuset toheltaa kovaa vauhtia

Tällä viikolla on tapahtunut tosi hyppäys pentujen kehityksessä ja vaaveista on tullut painivia vilperttejä. Nyt on saanut nauraa noiden touhuille ihan ääneen, sen verran huvittavia nuo leikit ja vaanimiset keskenään.

Vielä ovat kuitenkin pysyneet laatikossa, vaikka ahkerasti kiipeillään myös laidalle, joten pääsisivät kyllä jo pois, mutta vielä ovat pysyneet laatikossa. Tynnyri on osoittanut myös ihan hyväksi jutuksi pentusille, ovat jo oivaltaneet raapimisen ja kiipeilyn :). Viime yönä näin jo unta, että hups, pennut oli ulkona laatikosta.

Emolla on lieviä kiiman merkkejä ja tuntuu olevan hieman hämillään, hyvin on kuitenkin pentusia silti hoitanut, vaikka itsellekin kiehnäys maittaa.

Välistä olen laittanut nyt ruokakipon pentulaatikkoon, jo ihan sen takiakin, että emo syö nyt ihan valtavasti, eikä joudu sitten kokoajan tasapainoilemaan sen kanssa mennäkö syömään ja jättää pennut. Pentuja ei ole ruokakippo kiinnostanut vielä yhtään, mutta kun maitoakin vielä riittänyt ihan hyviin painon nousuihin, niin kai tuo on ihan hyväkin eli vielä en ole alkanut tyrkyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti